NIEUW: Zoek je nieuwe huis op de locatie die jou het beste past
reistijd_main.jpg

De zoektocht naar een nieuw huis wordt voor veel mensen beïnvloed door de ligging van het huis ten opzicht van het werk, de school of familie. Op hebbes.be kon je al een tijdje gemakkelijk en snel zoeken naar je nieuwe huis op de locatie die jou het beste past. Maar nu kan dat ook rekening houdend met de reistijd van en naar je werk bijvoorbeeld, ongeacht je manier van pendelen (te voet, met de auto, het openbaar vervoer…), op een rustig moment of in de spits.

Want ja, voortaan houdt onze calculator ook rekening met het tijdstip dat jij je verplaatsingen wil maken. Een rustige zondagmiddag of een dinsdagochtend in volle spits maken immers en wereld van verschil uit.

Hoe ga je te werk?

Selecteer je reisdoel, geef aan hoeveel tijd je wil besteden aan de verplaatsing ernaartoe – per auto, met de fiets, te voet of met het openbaar vervoer – al of niet op een piekmoment qua verkeer - … en je krijgt onmiddellijk de panden te zien die aan al jouw reis-criteria voldoen.

Het mooie is bovendien dat je tot 3 verschillende reisdoelen kan opgeven: je werk, het werk van je partner, de school van je kinderen, je ouders, of nog een andere locatie. Wij bereken het allemaal én tonen je meteen jouw ideale woonplaats én (potentiële) nieuwe huis of appartement.

Ontdek deze nieuwe zoekfunctionaliteit snel op hebbes.be. We zijn benieuwd naar jullie mening erover!

(kv)

Vind meteen het pand van je dromen

Geen locatie gevonden!
searchZoeken

Meer dan 60.000 panden op Hebbes!

Dit interesseert u misschien ook:
Geef je browser toestemming om je huidige locatie te gebruiken.
Ok
Type pand
Ok
Opties
Ok