NIEUW: afdekplaatjes voor al je multimedia in huis
afdekplaatje.jpg

Digitale televisie, dvd-speler en een home cinema. En hier en daar nog wat smartphones en tablets die regelmatig extra energie nodig hebben. Dat zijn heel wat kabels die je maar moeilijk kwijt kunt. Gelukkig vind je tegenwoordig heel wat schakelmateriaal. Weg met de wanordelijke en vervelende kabelberg in huis.

Alles in één

Vraag je je weleens af waarom je televisietoestel een media-aansluiting heeft met twee ronde ingangen? Wel, één is de coax-ingang en de andere een FM-ingang. Die laatste gebruikt niemand nog. Daarom bracht Niko een contactdoos op de markt met een coax-ingang én een aansluiting voor internet. Zo kun je onopgemerkt een extra stopcontact installeren.

Weg met hangende kabels

De analoge scartkabel is definitief verleden tijd. Hallo, HDMI-kabel. Om je geluid en je beeld digitaal te laten doorstromen kun je niet zonder zo’n kabel. Vind je het maar niets dat je naast, achter of voor je televisie een kabel ziet zweven? Met deze HDMI-aansluiting zit de kabel verstopt achter je toestel.

De kabel loopt onopvallend door naar het tweede punt. Zo heb je geen last meer van zwevende en storende kabels.

Muurlader

Heb je een tablet, smartphone én bluetooth speaker in huis? Dan heb je ongetwijfeld een stapel kabels en adapters in huis. Met een USB-poort in de muur, kun je al die kabeltjes meteen opbergen. Het enige wat je moet doen, is een leuk plekje in huis zoeken waar je je toestellen wilt opladen en een USB-aansluiting voorzien!

(dt/em) - Foto’s & meer info: Niko / Busch-Jaeger / BTicino

Label: Afwerking

Vind meteen het pand van je dromen

Geen locatie gevonden!
searchZoeken

Meer dan 60.000 panden op Hebbes!

Dit interesseert u misschien ook:
Geef je browser toestemming om je huidige locatie te gebruiken.
Ok
Type pand
Ok
Opties
Ok