Must have: een vuurkorf in je tuin
vuurkorf.jpg

Wil je graag ten volle van je tuin kunnen genieten, 365 dagen lang, dus ook in de winter? Dan is een vuurkorf wat je nodig hebt.

Geef toe, in de zomermaanden doe je niets liever dan in je tuin zitten: gewoon wat gezellig aperitieven, een barbecue met vrienden, of lekker luieren in de zon. In de winter daarentegen lijkt je tuin de meest ongezellige en koude plek om te vertoeven. En toch is niets minder waar …

Gezelligheid troef

Met een vuurkorf of -schaal tover je je tuin of terras letterlijk en figuurlijk om tot een warme en gezellige plek, waar je na een drukke werkdag lekker van een kopje koffie kan genieten, of gewoon rustig een boek kan lezen, genietend van de warmte en het knetterende vuur, én zonder last te hebben van muggen of ander ongedierte.

Wat wil een mens nog meer in deze koude en donkere periode van het jaar?

Soorten en maten

Vuurkorven en -schalen heb je in verschillende vormen en afmetingen. Is een gezellige sfeer voor jou voldoende, dan ben je waarschijnlijk al tevreden met een kleiner exemplaar

Wil je graag met een hele benden vrienden lekker warm zitten, dan heb je een grote korf nodig en zal je logischerwijs ook dieper in je geldbeugel moeten tasten. Maar daar zal je niet gauw spijt van krijgen, gokken wij.

Zélf een vuurschaal maken, kan ook altijd natuurlijk. Hoe je dat doet? De doe-het-zelf website ManMade legt het je stap voor stap uit.

(kv) - Bron: Manners.nl

Label: Tuin

Vind meteen het pand van je dromen

Geen locatie gevonden!
searchZoeken

Meer dan 60.000 panden op Hebbes!

Dit interesseert u misschien ook:
Geef je browser toestemming om je huidige locatie te gebruiken.
Ok
Type pand
Ok
Opties
Ok