Met deze 7 deurmatten scoor je bij je gasten
deurmat_01.jpg

Visite ontvang je liefst in een opperbeste sfeer. Dat geldt voor je beste vrienden, je collega’s en zelfs je schoonmoeder. Dat onwennige gevoel als je gasten aankomen? Werk dat zo snel mogelijk van de baan.

Met deze 7 coole deurmatten is het ijs zo gebroken.

1. Complimentjes werken altijd

Een mat met ‘welkom’ is zo passé. Leg in de plaats een mat met een compliment voor je voordeur. (Zie de foto hierboven.) Je gast wordt er ongetwijfeld dat tikkeltje vrolijker van.

2. Dag drama queens

Niets maakt je bezoeker zo nerveus als het idee dat hij een conflict kan verwachten. Met deze mat stel je hem gerust: er is geen plaats voor drama. (Zie de foto hieronder, links.) Tip: wel van plan om ruzie te maken? Haal hem dan even weg. Dat maakt een uitnodiging tot verzoening de volgende keer des te krachtiger.

3. Mannenavond

Hoe gastvrij vrouwen ook kunnen zijn, soms hebben mannen nood aan tijd onder elkaar. Is vrouwlief van huis, maak dan duidelijk dat ‘de kust veilig is’. (Zie de foto hierboven, rechts.) Zo zit de sfeer er meteen in.

4. Picture (not) perfect

Je gasten voelen zich bij jou sneller thuis als je huis er ook als een ‘thuis’ uitziet. Lees: als ze zich niet enorm voor hún rommel schamen bij het zien van jouw blinkende ‘huis-uit-de-boekjes’. Dankzij deze mat en je rommel voelen je gasten zich meteen opgelucht. (Zie de foto hieronder, links.)

5. Grappige start

Humor ontdooit alle spanningen. Met een grapje zoals dit lok je sowieso grappige reacties uit. Én verwijzingen naar Samson & Gert. (Zie de foto hierboven, rechts.) Zo is het eerste gespreksonderwerp meteen aangesneden en zijn taboes – zoals Samsonseks – doorbroken.

6. Inside jokes

Deze mat begrijpen je (schoon)ouders waarschijnlijk niet, maar je vrienden en collega’s des te meer. Met een citaat uit een van jullie favoriete series tover je zo een glimlach op hun gezicht. (Zie de foto hieronder, links.) Samen herinneringen ophalen over de meest onvergetelijke scenes levert ongetwijfeld een leuk gesprek op.

7. Dierenvrienden

Mensen met honden zijn niet langer paria’s, integendeel! Met deze mat toon je dat hun trouwe viervoeters meer dan welkom zijn. (Zie de foto hierboven, rechts.) En dat geeft hun baasjes meteen een goed gevoel.

(sdc) - Bron: Roomed.nl / Damngooddoormats.indiemade.com

Vind meteen het pand van je dromen

Geen locatie gevonden!
searchZoeken

Meer dan 60.000 panden op Hebbes!

Dit interesseert u misschien ook:
Geef je browser toestemming om je huidige locatie te gebruiken.
Ok
Type pand
Ok
Opties
Ok