Marmer in je keuken: 10 moderne voorbeelden
marmer_01.jpg

Marmer is weer helemaal in! Is je keuken aan vernieuwing toe? Denk dan verder dan alleen een marmeren keukenblad. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wij schotelen je alvast tien voorbeelden voor.

1. Twee in één

Heb je een grote keuken? Dan kun je je keukenwerkblad én tafel in elkaar laten overvloeien met een marmeren afwerking. (Zie de foto hierboven.) Met enkele kleurrijke accenten, zoals de roze stoelen, creëer je een echte eyecatcher.

2. Industriële look & feel

Staal geeft je interieur extra karakter. In deze keuken werd een spatwand uit Carrara marmer gecombineerd met geoliede stalen kastdeuren. Gedurfd, maar het resultaat mag er zijn.

3. Springlevend

Ben je die ouderwetse tegels tegen de muur beu? Dan kies je toch gewoon voor een marmeren spatwand. Met spots die je kunt dimmen, breng je je keuken helemaal tot leven.

4. Echte eyecatcher

De keuken is vaak de plek bij uitstek om gezellig iets te drinken met familie of vrienden. Met een eiland volledig uit marmer zal je ongetwijfeld indruk maken. Mooi detail: de kasten en de vloer zijn hier in hetzelfde materiaal. Zo springt het eiland er helemaal uit.

5. Keep it simple

Als je het liever sober houdt, is een keuken in een en dezelfde kleur helemaal je ding. In deze keuken werd het witkleurige marmer gecombineerd met witgelakte kastdeuren. (Zie de foto hieronder, links.) De opvallende accessoires geven de keuken wat extra pit.

6. Oog voor detail

Iedereen weet dat details vaak het verschil maken. Zo ook in deze keuken. (Zie de foto hierboven, rechts.) Niet alleen het werkblad en de achterwand werd uit marmer gemaakt, maar ook de onderkant van de kasten werd afgewerkt met natuursteen.

7. Landelijke toets

Fan van houtaccenten? Marmer is perfect te combineren met verschillende houtsoorten. In deze keuken werd het hout van de oorspronkelijke bungalow gecombineerd met marmer uit de Apuaanse Alpen.

8. Strak beton

Beton en marmer zijn een perfect match. Je creëert een strakke, moderne uitstraling. Om het iets zachter te maken, kun je je keuken afwerken met enkele frisse kleuren.

9. Home sweet home

Je interieur is een weerspiegeling van jezelf, en dus ook warm en uitnodigend. Deze keuken geeft je een huiselijk gevoel door de combinatie van Amerikaans kersenhout voor de keukenkasten en het marmeren werkblad.

10. Visueel pareltje

Kun je maar moeilijk kiezen tussen de vele materiaalsoorten? Dan kies je er gewoon meerdere. Ingebouwde kasten uit hout, een betonnen vloer en een eiland volledig uit marmer. Dat is een streling voor het oog.

(dt/em) - Bron: Dwell

Vind meteen het pand van je dromen

Geen locatie gevonden!
searchZoeken

Meer dan 60.000 panden op Hebbes!

Dit interesseert u misschien ook:
Geef je browser toestemming om je huidige locatie te gebruiken.
Ok
Type pand
Ok
Opties
Ok