Maak zelf een minibar: 4 creatieve ideeën
minibar.jpg

Organiseer jij graag een gezellig momentje met de vrienden en past daar ook een aperitiefje, frisse wijn of een verrassende cocktail bij? Dan heb je ongetwijfeld al eens gedacht aan een zomerbar bij je thuis. En die kun je vaak gewoon zelf maken! Wij hebben vier creatieve ideeën voor je uit gezocht.

1. Paletten

Paletten zie je vaak opduiken als het om doe-het-zelfprojectjes gaat. Ze zijn dan ook multifunctioneel en dus kun je er ook een minibar van maken. (Zie de foto hierboven.) Gebruik de onderkant van je palet om grote flessen in op te bergen en bevestig onderaan nog enkele plankjes, eventueel met groeven erin, om je glazen te zetten of hangen.

2. Ikea to the rescue

Als je echt geen handige harry bent, heeft Ikea de ideale oplossing voor jou. Dankzij het RÅSKOG rolwagentje heb je zonder enige moeite een leuke, verplaatsbare minibar. (Zie de foto hieronder.) Je rolt hem gewoon mee naar de plaats waar je je drankje wilt consumeren. Het enige wat je moet doen, is een tripje naar een Ikea-winkel in je buurt plannen.

3. Oude kast

Heb je ergens nog een oude kast staan die er qua vorm nog goed uitziet? Haal de deuren van de kast, geef je kast een likje verf en bevestig eventueel spiegels op de bodem van elke legplank voor een extra luxueus effect. Vul de kast met glazen en flessen en je hebt een een gepersonaliseerde minibar! (Zie de foto hieronder, links.)

4. Legplanken

Wil je al doe-het-zelver toch een grotere uitdaging? Ga dan enkele legplanken kopen in een doe-het-zelfwinkel (of recupereer ergens wat hout) en bevestig ze aan de muur. Nadien kun je er enkele van je favoriete dranken op zetten, in combinatie met leuke glazen. Werk het geheel mooi ogend af met leuke accessoires. (Zie de foto hierboven, rechts.)

(kc)

Vind meteen het pand van je dromen

Geen locatie gevonden!
searchZoeken

Meer dan 60.000 panden op Hebbes!

Dit interesseert u misschien ook:
Geef je browser toestemming om je huidige locatie te gebruiken.
Ok
Type pand
Ok
Opties
Ok