Is dit het meest complete tiny house van allemaal?
tinyhouse.jpg

De Tiny Houses komen in alle vormen en – kleine – maten. Van de meest minimalistische basis tot de meest decadente ontwerpen. Dit exemplaar combineert praktisch minimalisme met pure luxe.

Het design staat gekend als een ‘Rook Tiny House’ en is een mobiele, efficiënte woning. Het verschil van een gewone motorhome? Het heeft meerdere verdiepingen en bestaat uit hout en zelfs bakstenen.

Het basisontwerp van de Rook Tiny Houses komt al met alles erop en eraan, maar je kan het helemaal op maat laten ontwerpen. Zelfs de wielen zijn eigenlijk optioneel (maar zo handig).

2 verdiepingen

Het kan dienen als kantoor of als woning en een zwevende trap brengt je naar de tweede verdieping met slaapkamer. Verder heb je nog een uitgeruste badkamer en luxueuze keuken. Een andere trap leidt naar de wasmachine en droogkast, en ja, zelfs een inloopkast. Prioriteiten.

Alles is inklapbaar en verschuifbaar indien nodig. Zo kunnen kastjes worden ingevouwen om minder plek in te nemen. Kunnen zitplaatsen en tafels worden ingeklapt en vorm je zo je tiny house helemaal om naar je eigen zin en behoefte.

Mee op reis

Verder kan je rekenen op airconditioning en een knappe ventilator en installeerden de designers van Wind River Tiny Homes nog een boiler die geen watertank nodig heeft. Praktisch! Jouw Tiny House kan dus ook mee op reis naar de warmste klimaten. Je voelt je overal thuis.

(sjv) - Bron/foto's: Windrivertinyhomes.com

Bekijk hieronder meer foto's van dit 'Rook Tiny House' ...

Vind meteen het pand van je dromen

Geen locatie gevonden!
searchZoeken

Meer dan 60.000 panden op Hebbes!

Dit interesseert u misschien ook:
Geef je browser toestemming om je huidige locatie te gebruiken.
Ok
Type pand
Ok
Opties
Ok