IN BEELD: Dit gezin woont in een omgebouwde schoolbus
bus.jpg

Hou je van reizen? Dan zal je ongetwijfeld versteld staan van dit Amerikaans gezin. Deze Midwest Wanderers, zoals ze zichzelf noemen, toverden een schoolbus om tot hun eigen droomhuis.

Een oude schoolbus, meer hadden Luke en Rachel uit North Carolina in de Verenigde Staten niet nodig om hun droomhuis te bouwen. Ze tikten de bus voor amper 3.300 euro op de kop. Na achttien maanden intensief verbouwen, waren ze ongeveer 25.000 euro armer maar hadden ze hun eigen paradijs op wielen.

Luke en Rachel wonen er samen met hun dochtertje Charlotte en hun hond. Te klein voor drie personen én een huisdier? Helemaal niet. Het gezin heeft alles wat ze nodig hebben. In de keuken kan Rachel zelfs haar passie uitoefenen: bakken.

Huiselijke sfeer

Als ze bezoek krijgen, klappen ze de zetel uit waardoor ze een extra slaapplek hebben. Gezellig eten met hun drietjes doen ze aan een uitschuifbare eettafel. En de badkamer bestaat uit een douche, een kleine badkuip en een chemisch toilet.

De slaapkamer van de ouders is in principe een loft boven het bed van hun dochter. Simpele maar leuke gordijnen bieden genoeg privacy voor élk gezinslid. De houten vloeren, de decoratie en de sfeerverlichting in het dak zorgen voor de huiselijke sfeer.

Pluk de dag

Veel hebben Luke en Rachel niet nodig om samen met hun dochter en trouwe viervoeter de wereld rond te reizen. Ze bezoeken de mooiste plekken in de Verenigde Staten. De Grand Canyon kunnen ze al van hun lijstje schrappen. Zo zie je maar, met een beetje creativiteit kom je al een heel eind!

(dt/em) - Foto’s: Midwest Wanderers

Bekijk hieronder meer foto's van de Midwest Wanderers ...

Vind meteen het pand van je dromen

Geen locatie gevonden!
searchZoeken

Meer dan 60.000 panden op Hebbes!

Dit interesseert u misschien ook:
Geef je browser toestemming om je huidige locatie te gebruiken.
Ok
Type pand
Ok
Opties
Ok