Hemelbedden: terug van nooit weggeweest
hemelbed.jpg

Lig je nooit op tijd in bed en raak je er daarom ’s morgens maar moeilijk uit? Maak je bed dan zo onweerstaanbaar dat het een plezier wordt om te gaan slapen. Met een hemelbed bijvoorbeeld.

Romantische ziel of niet, met deze 5 hemelbedden was slapen nog nooit zo gezellig!

1. 100% privacy

Een hemelbed gebruiken zoals waarvoor het bedoeld is, waarom niet?! Privacy gegarandeerd zodra je de gordijnen van je hemelbed sluit. (Zie de foto hierboven.) Ook ideaal als je vroeger in bed kruipt dan je partner of als je niet kan slapen door invallend licht.

2. Komaf met muggen

Een hemelbed is mooi én praktisch tegelijkertijd. Als je kiest voor een muskietennet of klamboe houd je ook nog eens de muggen op afstand. (Zie de foto hieronder, links.) Gedaan met gezoem dat je slaap verstoort! Houd de klamboe wel goed dicht, zodat muggen niet kunnen binnendringen.

3. Romantisch

Met een hemelbed kan je ook al je romantische inspiratie de vrije loop laten. Pimp je bed met lampionnen, plastieken bloemen, geurstokjes, kleurrijke doeken … en geniet van ultragezellige quality time met je partner. (Zie de foto hierboven, rechts.) Wedden dat een hemelbed je relatie een boost geeft?!

4. Lekker strak

Maar het kan ook lekker strak. De vier spijlen van een hemelbed kunnen het interieur van je slaapkamer ondersteunen en het lijnenspel versterken. (Zie de foto hieronder, links.) Vind je geen hemelbed in de kleur die je wilt? Ga dan zelf aan de slag met (hout)verf. Na de fysieke inspanning slaap je des te beter.

5. Voor alle leeftijden

Lig je zelf altijd te laat in bed omdat je kinderen het te bont maken? Maak ook voor hen een verleidelijke slaapplek, zodat slapenstijd niet langer een gevecht is. (Zie de foto hierboven, rechts.) Bouw samen een hemelbed en vertel er een verhaal bij dat hen elke avond opnieuw naar bed zal doen verlangen. Je kindje wil de laatste slaaptrein toch niet missen?!

(sdc) - Bron: Roomed.nl / Kemneriott.com

Vind meteen het pand van je dromen

Geen locatie gevonden!
searchZoeken

Meer dan 60.000 panden op Hebbes!

Dit interesseert u misschien ook:
Geef je browser toestemming om je huidige locatie te gebruiken.
Ok
Type pand
Ok
Opties
Ok