Fleur je huis op met kindertekeningen: 5 tips
tekening.jpg

Wat doe je met de tekeningen die je (klein)kind maakt? Stop je ze in een map? Hang je het kunstwerk op een prikbord? Belanden ze ergens op een stapeltje en gooi je ze na verloop van tijd weg?

Er zijn heel wat manieren om ze op een originele manier een plekje in je woning te geven. Enkele tips…

1. Aan de kleerhanger

Hang een kleerhanger met twee clips aan de muur en gebruik deze als wissellijst. (Zie de foto hierboven.) Op deze foto zie je maar één exemplaar, maar het is ook de moeite om meerdere kleerhangers kriskras door elkaar te hangen.

2. Ingekaderd

Zoek enkele oude fotolijsten – of spring eens binnen in de kringloopwinkel – en verf ze in opvallende kleurtjes. (Zie de foto's hieronder.) Verwijder het glas en hang ze op. Bevestig de tekeningen van je kinderen met een duimspijker of washi tape in de frames.

3. Aan de lijn

Je kunt de tekeningen ook ophangen. Bevestig een touw of staalkabel aan de muur en hang de kunstwerken er met kleine wasknijpers of magneetjes aan. (Zie de foto's hieronder.)

4. Krijtbordgalerij

Schilder een muur met krijtbordverf en hang de knutsels van je zoon of dochter er met washi tape op. (Zie de foto's hieronder.) Dat laat geen sporen na. Desgewenst kan je oogappel nog een mooi kader rondom de tekening maken.

5. App!

Wil je echt alle tekeningen bijhouden? Het is onmogelijk om ze allemaal op te hangen. Via de app Canvsly maak je één of meerdere profielen aan en vervolgens maak je een foto van elk kunstwerk. De app onthoudt onmiddellijk de datum. Handig!

(em) - Bron: Artfulparent.com

Vind meteen het pand van je dromen

Geen locatie gevonden!
searchZoeken

Meer dan 60.000 panden op Hebbes!

Dit interesseert u misschien ook:
Geef je browser toestemming om je huidige locatie te gebruiken.
Ok
Type pand
Ok
Opties
Ok