Een opvallende poort: 5x inspiratie
poort_01.jpg

Een poort is niet alleen uiterst geschikt als je huisdieren hebt, het geeft ook een eigen identiteit aan je huis. Bovendien verhoogt het voor heel wat mensen het veiligheidsgevoel. Wij geven je alvast vijf poorten mee die je niet snel zal tegenkomen.

1. Speels én modern

Voor wie van modern met een speels karakter houdt, is deze poort van Bemeco ideaal. (Zie foto hierboven.) De uitvoering in twee kleuren geeft het net dat tikkeltje meer. De poort is gemaakt uit inox en Cortenstaal en is volledig geautomatiseerd.

2. Organisch

Deze poort van Govers past naadloos bij het moderne huis en de natuurlijke omgeving. (Zie foto hieronder.) De speciale manier van verzinken en poedercoaten zorgt voor een strak eindresultaat en het design doet denken aan bomen in het bos.

3. Sensationeel

Vind je spinnen fascinerend? De Wit integreerde een spin én spinnenweb in deze uitzonderlijke poort. Dieven met een spinnenfobie zullen je huis ongetwijfeld overslaan.

4. ?Eyecatcher

Mag het écht opvallen? Deze glazen poort van Mains-Di-Fer heeft een hypermoderne uitstraling. Het matte glas zorgt voor de nodige privacy en het strakke design zorgt voor een tijdloze look. De metalen afwerking maakt de poort helemaal af.

5. Strak én mooi

Aan de voorkant van je huis hoge ramen? Dan is deze poort van Cronquels perfect. Het design is gebaseerd op de raampartijen van een woning. ’s Nachts voorkomt de ingebouwde verlichting dat je ertegen rijdt, evenals de ondergrondse automatisering met detectielussen.

(dt/em) - Foto’s: Bemeco / Govers / De Wit / Mains-Di-Fer / Cronquels

Label: Afwerking

Vind meteen het pand van je dromen

Geen locatie gevonden!
searchZoeken

Meer dan 60.000 panden op Hebbes!

Dit interesseert u misschien ook:
Geef je browser toestemming om je huidige locatie te gebruiken.
Ok
Type pand
Ok
Opties
Ok