Een drankdispenser: een onmisbaar zomeritem
dispenser.jpg

Je hebt ongetwijfeld al eens een drankdispenser in de winkel zien staan. Misschien zag je er toen niet het nut van in. Maar dat is onterecht, want zo’n drankdispenser is niet alleen handig, maar ook heel leuk!

Na het lezen van deze redenen haal je er sowieso één in huis!

Instant zomergevoel

Een drankdispenser is de kers op de taart van je barbecue of tuinfeest. Je kiest zelf wat je er in doet: water met een smaakje, fruitsap, sangria, je eigen gemixte cocktail … De mogelijkheden zijn eindeloos. En het geeft je tafel of bar meteen een zomerse toets.

Gemakkelijke limonade

Fruitwater of limonade is poepsimpel om te maken: voor fruitwater voeg je bij water gewoon wat ijsblokjes, munt of citroen. En experimenteer met komkommer of rood fruit. Voor limonade voeg je siroop toe, zelfgemaakt of uit het winkelrek. Et voilà! Selfservice voor je gasten was nog nooit zo gemakkelijk en plezant. Wedden dat je zelf nooit meer moet bijschenken?

Gezonde frisdrank

Als je kiest voor fruitwater of limonade zonder suiker, heb je in een handomdraai een gezond én kindvriendelijk drankje. Véél gezonder dan cola en kinderen voelen zich plots volwassen. Ook zij hebben een speciaal drankje. En je zwangere en alcoholvrije vrienden zullen je dankbaar zijn: eindelijk een hip alcoholvrij alternatief op tafel!

Zomerse decoratie

Maak je limonadefeest nog toffer met extra versiering: maak een label per limonadesoort en laat je gasten hun glas pimpen. Denk aan schijfjes citroen of limoen, een suikerrandje, parasolletjes, rietjes, originele glasmarkers … Misschien vind je wel grappige ijsblokvormpjes?

Toch een nadeel?

Akkoord, een drankdispener heeft één groot nadeel. De glazen of plastieken dispenser kan/mag niet in de afwasmachine. Maar bekijk het positief: samen afwassen is het ideale moment om na te praten over dat gezellige samenzijn met vrienden of familie!

Overschot

Wil je je zomerse limonade graag bewaren maar kan de dispenser niet in je koelkast? Tap je dispenser dan leeg in een plastieken of glazen waterfles. Zo geniet je nog dagen na!

(sdc) - Bron: Interiorjunkie.com / Theperfectwedding.nl / Koken.vtm.be

Vind meteen het pand van je dromen

Geen locatie gevonden!
searchZoeken

Meer dan 60.000 panden op Hebbes!

Dit interesseert u misschien ook:
Geef je browser toestemming om je huidige locatie te gebruiken.
Ok
Type pand
Ok
Opties
Ok