Decoratie met een aaibaarheidsfactor: dierenprints in je interieur
dierenprints.jpg

Dierenprints worden vaak nogal snel als fout aanzien. Toch zijn ze helemaal terug van weggeweest, en dan vooral in het interieur. Wij tonen je hoe je dierenprints op een stijlvolle manier in je interieur verwerkt, zodat je woning niet op een dierentuin gaat lijken.

1. Opties

Er zijn ongetwijfeld heel wat plekjes in je woning waar je met dierenprints zou kunnen werken, maar het is belangrijk dat je alle opties goed overweegt en er dan slechts enkele selecteert. Net zoals bij heel veel dingen geldt ook hier less is more.

Nu je gekozen hebt waar in je interieur je de dierenprints wilt integreren, is het ook belangrijk om te kiezen voor welke soort print je gaat. Hou ermee rekening mee dat grote oppervlakken om grote prints vragen. Kleinere prints durven op deze manier weleens wegvallen, en dan missen ze volledig hun effect.

2. Combineren

Durf dierenprints te combineren met andere prints. Voor een jungle gevoel kun je de combinatie aangaan met prints van grote tropische bladeren. Maar ook grafische patronen combineren goed met dierenprints. De tip is hier vooral om goed te testen wat werkt en wat niet aan de hand van staaltjes stof, behangpapier, enzovoort.

3. Out of the box

Durf origineel te zijn. Luipaardprints zijn zeer voor de hand liggend en daarom niet meteen origineel. Ga het ruimer zoeken en ga aan de slag met koeienvlekken, pauwenveren, slangenschubben, enz.

4. Testen

De meest nuttige tip is om vooral goed te testen wat werkt en wat niet aan de hand van staaltjes stof en behangpapier. Zo zie je zelf snel wat voor jou werkt of totaal niet.

Bekijk hier enkele leuke voorbeelden. Welke is jouw favoriet?

(kc)

Vind meteen het pand van je dromen

Geen locatie gevonden!
searchZoeken

Meer dan 60.000 panden op Hebbes!

Dit interesseert u misschien ook:
Geef je browser toestemming om je huidige locatie te gebruiken.
Ok
Type pand
Ok
Opties
Ok