De interieur kleurentrends voor 2015
kleurtrends.jpg

Een nieuw jaar, nieuwe trends. Ook voor je interieur en wel bepaald de kleuren die we daar in 2015 zullen gebruiken. Met deze kleuren doe je dit jaar niets verkeerd.

Gele metaalkleuren

Goud, koper en andere geelachtige metaalkleuren overleefden de jaarwisseling en blijven het ook dit jaar goed doen. AkzoNobel zet die stelling kracht bij door koper-oranje als dé kleur voor 2015 uit te roepen.

Met deze metaalkleuren creëer je een industrieel interieur. Je hoeft ze daarom nog niet in de volledige ruimte toe te passen. Het vraagt al wel wat durf om ze gewoon nog maar als accentkleur te gebruiken. Een veiliger alternatief is oker. Het brengt dynamiek en verlicht het interieur.

Gecombineerd met grijs komt oker heel elegant over. Gekoppeld met violet geef je je interieur een glamoureuze toets.

Blauwtinten

De afgelopen jaren waren blauw en nautische kleuren vaste waarden. Histor bevestigt en verlengt die trend en zet blauwtinten opnieuw op het voorplan voor 2015. Als reden voert Histor op dat we positiever in het leven staan. We gaan daarbij op zoek naar kleurencombinaties die onze beleving stimuleren.

Indigo, inktblauw of kobalt in combinatie met wit geven een frisse toets aan je interieur.

Zwart-wit

Elegant, sober en tijdloos, het huwelijk tussen zwart en wit is een vaste waarde. De kleuren kunnen in de meest uiteenlopende grafische motieven terugkomen op kussens, gordijnen, tapijt of muurbekleding.

?Meer inspiratie: Zwart-wit in je interieur

Marsala

Wil je helemaal op veilig spelen? Ga dan voor Marsala. Pantone, de internationale organisatie achter de gelijknamige kleurenwaaier riep deze roodbruine aardekleur uit tot de kleur voor 2015.

Het is een stevige, maar stijlvolle kleur met een universele aantrekkingskracht die zich vlot laat toepassen in de kleding, het interieur en design. Lees meer over de mogelijkheden van Marsala.

(tv) - Met dank aan Habitos.be

Vind meteen het pand van je dromen

Geen locatie gevonden!
searchZoeken

Meer dan 60.000 panden op Hebbes!

Dit interesseert u misschien ook:
Geef je browser toestemming om je huidige locatie te gebruiken.
Ok
Type pand
Ok
Opties
Ok