De 7 waanzinnigste trappen die je al hebt gezien
trap_01.jpg

Is je interieur aan vernieuwing toe? Of ben je op zoek naar een bijzondere eyecatcher? Dan kun je altijd kiezen voor een spectaculaire trap, want het hoeft niet altijd een accentmuur of een opvallend accessoire te zijn dat je huis op z’n kop zet. Wij geven je alvast wat inspiratie!

1. Weg dagdagelijkse stress

Werken, een huishouden runnen, familiefeestjes. Heb je er nood aan om alles even achter je te laten? Gewoon deze trap op… en je krijgt het gevoel in een andere wereld te stappen. (Zie de foto hierboven.)

2. Op wolkjes lopen

Wil je iets opvallends? Zonder al te felle kleuren en vreemde vormen? Deze zwevende trap geeft je het gevoel op wolkjes te lopen. (Zie de foto hieronder, links.) De treden zijn strak en dat oogt heel modern. Wel goed uitkijken dat je geen trede mist.

3. Visuele parel

Het oog wilt ook wat! Deze trap is tot in de kleinste details afgewerkt. (Zie de foto hierboven, rechts.) De hoeken van de treden zijn mooi afgewerkt door lijnen die in elkaar vloeien. Zonder scherpe of lelijke kantjes. Het hout geeft in combinatie met de witte muur een modern maar warm gevoel.

4. Avontuur verzekerd

Voor een dagelijkse portie beweging is deze trap ideaal. Let wel, het vraagt wat inspanning. Maar geef toe, een zigzaggende trap is toch veel spectaculairder dan saaie rechte treden? (Zie de foto hieronder, links.)

5. Kinderpret

Heb je kinderen in huis? Met een speelse toets creëer je meteen dat thuisgevoel waar jong en oud naar snakt. (Zie de foto hierboven, rechts.) Een trap uit hout geeft je een instant warm gevoel. De glijbaan daarentegen is perfect voor de kids: zo vallen ze minder snel en zie je ze hopelijk veel sneller verschijnen wanneer het etenstijd is.

6. Keep it simpel

Wie niet veel ruimte in huis heeft, houdt het best basic. En dat is precies wat deze trap definieert. Simpel, maar o zo stijlvol. (Zie de foto hieronder, links.) Het eenvoudige design geeft een extra touch aan je interieur. Misschien niet zo handig met kinderen in huis, maar uiterst geschikt voor in een appartement of studio.

7. Op en top zweverig

Ken je het gevoel wanneer je op een touwbrug loopt over een prachtig ravijn? Dat zweverige gevoel creëer je met deze trap. (Zie de foto hierboven, rechts.) Een weg naar het paradijs, dat mag je hier heel letterlijk nemen.

(dt/em) - Foto’s: Architecture & Design

Label: Afwerking

Vind meteen het pand van je dromen

Geen locatie gevonden!
searchZoeken

Meer dan 60.000 panden op Hebbes!

Dit interesseert u misschien ook:
Geef je browser toestemming om je huidige locatie te gebruiken.
Ok
Type pand
Ok
Opties
Ok