De 7 nuttigste accessoires voor een dakraam
dakraam.jpg

De zolder omtoveren tot een extra leefruimte, slaapkamer of bureau? Met dakramen creëer je meer lichtinval en een groter ruimtegevoel. En met deze accessoires maak je je nieuwe kamer nog aangenamer.

1. Sfeervolle kamer

Breng je veel tijd door onder het dak? Dan kies je best voor een vouwgordijn. (Zie de foto hierboven én hieronder.) De verduisterende stof vermindert het binnenkomend licht en je kunt het gordijn verschuiven over heel het dakraam. Op die manier creëer je met het zwevend vouwgordijn een unieke sfeer in je kamer.

2. Heerlijk slapen

Slaap je onder het dak? Dan heb je ongetwijfeld gemerkt dat dakramen een heuse bron van warmte en licht vormen. Met rolluiken vermijd je lichtstralen, geluid én te warme of koude temperaturen. En het zorgt voor een veiliger gevoel. (Zie de foto hieronder, links.) Een goede nachtrust verzekerd.

3. Een goede nachtrust

Ook verduisteringsgordijnen zijn de perfecte oplossing voor als je slaapkamer of kinderkamer zich onder het dak bevindt. (Zie de foto hierboven, rechts.) Je kunt kiezen uit verschillende kleuren: een hip kleurtje voor de kinderen of een warme tint in je slaapkamer.

4. Zomers genieten

Niets zo vervelend als puffen en zweten tijdens de zomermaanden. Met een buitenzonwering hou je in de zomer de warmte buiten, zonder in te boeten aan de lichtinval. (Zie de foto hieronder.) Door de transparante netstructuur kun je blijven genieten van het uitzicht. Perfect voor in een leefruimte of bureau.

5. Een fris gevoel

Zet je bij het begin van de lente al je ramen open? Met een muggengaas hou je ongewenste gasten zoals vliegen en insecten makkelijk buiten. (Zie de foto hieronder, links.) Zo kun je genieten van een frisse wind en de heerlijke lentegeuren.

6. Stijlvol wonen

Jaloezieën zijn de perfecte accessoires voor je badkamer, bureau of keuken. (Zie de foto hierboven, rechts.) Ze laten precies de juiste hoeveelheid daglicht binnen zonder dat je aan privacy moet inboeten en zijn makkelijk schoon te maken.

7. Luxueus gevoel

Wil je een gordijn dat perfect past in je interieur? Dan zijn plissé gordijnen de ideale oplossing. (Zie de foto hieronder.) Je kunt kiezen uit verschillende kleuren en uitvoeringen. Niet alleen zorgt een plissé gordijn voor een elegante, decoratieve gloed, het verzacht ook het binnenkomend daglicht.

(dt/em) - Foto’s: Velux / FAKRO

Label: Afwerking

Vind meteen het pand van je dromen

Geen locatie gevonden!
searchZoeken

Meer dan 60.000 panden op Hebbes!

Dit interesseert u misschien ook:
Geef je browser toestemming om je huidige locatie te gebruiken.
Ok
Type pand
Ok
Opties
Ok