De 5 coolste pivoterende binnendeuren
pivoterende-deur-01.jpg

Ben je die klassieke opendraaiende binnendeuren beu? Dan zal je pivoterende deuren ongetwijfeld geweldig vinden. Ze zijn niet alleen handig in gebruik, het zijn ook échte blikvangers in je interieur.

Vind je die opvallende scharnieren en omkasting aan je binnendeuren maar niets? Met pivoterende deuren heb je daar geen last van. Ze worden boven- en onderaan verankerd zodat ze op één punt pivoteren. Zo heb je geen lelijke scharnieren of omkastingen nodig. Niet overtuigd? Wij geven je alvast wat inspiratie!

1. Industriële toets

Een pivoterende deur is een eyecatcher op zich. Maar eentje in glas, valt nog meer op. (Zie de foto hierboven.) Je kunt kiezen om het glas te combineren met andere materialen. Een industriële toets die past in élk interieur.

2. Deur of muur?

Een deur is een deur, daar kun je niet omheen. Maar dit exemplaar gaat helemaal op in het interieur. (Zie de foto hieronder, links.) Doordat de deur het verlengde vormt van de muur, zou je op het eerste zicht niet denken dat je deze met één beweging kan draaien. Dit raak je nooit beu.

3. Eindeloos kijkplezier

Heb je een lange, brede gang? Dan kun je kiezen voor een dubbele pivoterende deur. (Zie de foto hierboven, rechts.) Als je de deuren opent, lijkt je gang dubbel zo lang. Maar je kunt natuurlijk ook wat spelen: één deur half open, de andere helemaal. Goed voor uren kijkplezier!

4. Privacy ten top

Open ruimtes geven je een vrij gevoel. Ontvang je regelmatig gasten in huis? Dan is het misschien niet zo leuk dat ze je ontplofte keuken, rondslingerende was of die berg speelgoed zien liggen. Met deze deur verberg je alles in een handomdraai, zonder dat vrije gevoel te verliezen. (Zie de foto hieronder.)

5. Van vergaderzaal tot relaxruimte

Werk je regelmatig thuis? En ontvang je er ook klanten? Met meerdere pivoterende binnendeuren maak je makkelijk van je kantoor een vergaderzaal én relaxruimte in één. (Zie de foto hieronder.) Gesloten deuren betekent dat je niet gestoord wil worden omdat je een meeting hebt, open deuren stimuleren het gevoel van vrijheid. De perfecte combo!

(dt/em) - Foto’s: ANYWAY doors / Bouwinfo / Hoog

Label: Afwerking

Vind meteen het pand van je dromen

Geen locatie gevonden!
searchZoeken

Meer dan 60.000 panden op Hebbes!

Dit interesseert u misschien ook:
Geef je browser toestemming om je huidige locatie te gebruiken.
Ok
Type pand
Ok
Opties
Ok