De 4 leukste opbergers voor kinderspeelgoed
opberger.jpg

Je kinderen verzamelen al snel heel wat speelgoed tijdens hun eerste levensjaren. Je laat ze er mee spelen daar waar je ze goed in het oog kunt houden en voor je het weet is je leefruimte omgetoverd tot een heuse speelkamer. Om dit te vermijden, zochten wij voor jullie enkele leuke opbergers voor speelgoed, zodat je aan het einde van de dag je woonkamer weer speelgoedvrij kunt maken. Veel succes!

1. Grijze en houten opbergkoffer

Voor wie een opbergkoffer liefst zo neutraal mogelijk houdt: bij Maison Du Monde vind je een zeer praktische speelgoedopberger in het lichtgrijs met houten poten. (Zie foto hieronder, links.) Deze kun je in verschillende ruimtes kwijt en kan later nog functioneren als een alternatieve opberger voor bijvoorbeeld schoenen of dossiers.

2. Opbergzak siesta green

Deze opbergzak bestaat in verschillende formaten en kleuren zodat je er letterlijk alles in kwijt kunt. (Zie foto hierboven, rechts.) Denk maar aan speelgoed, maar evengoed aan kledij. Bovendien kun je deze opberger ook zelf wassen zodat hij er steeds als nieuw blijft uitzien.

3. Opbergmand met dieren

Mag je opberger toch iets kinderlijker ogen? Dan is de Lässig 4Kids opbergmand met verschillende dierenprints ideaal voor jou. (Zie de foto hieronder, links.) Hij weegt bovendien leeg maar twee kilogram waardoor hij ook makkelijk te verplaatsen is naar een andere ruimte.

4. Monochrome opbergzak

Ben je eerder fan van monochrome designs voor kinderen? Dan vind je bij Bol.com leuke monochrome zakken om al het kinderspeelgoed in op te bergen. (Zie foto hierboven, rechts.) Wij raden eentje voor elke kamer aan!

(kc)

Vind meteen het pand van je dromen

Geen locatie gevonden!
searchZoeken

Meer dan 60.000 panden op Hebbes!

Dit interesseert u misschien ook:
Geef je browser toestemming om je huidige locatie te gebruiken.
Ok
Type pand
Ok
Opties
Ok