Creatief met buitenverlichting: 4 tips
buitenlicht.jpg

De dagen worden weer langer en dat betekent dat ons terras een geliefkoosd plekje wordt. En zelfs wanneer het donker begint te worden, willen we liefst zo lang mogelijk profiteren van de eerste warme lenteavonden. Wij bieden je licht in de duisternis door middel van enkele creatieve manieren om buitenverlichting te plaatsen.

1. Lampionnen

De meest budgetvriendelijke oplossing voor sfeervolle avonden op je terras zijn lampionnen. Je vindt ze in alle formaten en kleuren, zowel apart, als aan een slinger. (Zie de foto hierboven en hieronder, links.) De meeste lampionnen werken op elektriciteit of zonne-energie. Een nadeel is wel dat je je lampionnen steeds moet binnen halen aan het einde van de avond om ze te beschermen tegen mogelijke regenbuien.

2. Vuurschaal zonder vuur

Ben je fan van een vuurschaal, maar kijk je op tegen het aansteken van vuur en het achteraf reinigen van de vuurschaal. Dan hebben wij een trucje om vals te spelen en sfeer te creëren met je vuurschaal zonder vuur. Leg enkele grote blokken hout in je schaal en leg daartussen een snoer met lampjes. (Zie de foto hierboven, rechts.) Sfeer en gezelligheid gegarandeerd!

3. Lichtgevende bloempot

Iedereen heeft wel één of meerdere bloembakken op zijn of haar terras met daarin fleurige bloemen of lekker geurende kruiden. Tegenwoordig krijgen sommige bloembakken of -potten er zelfs nog een functie bij: verlichten. Steeds meer merken integreren verlichting in hun bloembakken zodat je ook ’s avonds nog van je planten kunt genieten. (Zie de foto's hieronder.) Bovendien hoef je geen elektriciteitsvoorzieningen te hebben. Een paar batterijen of zonne-energie volstaan om je bloempot op te lichten.

4. Aflijnen met lichtsnoer

Mag het wat strakker? Lijn dan de randen van je terras of tuinpadje af met een lichtsnoer(Zie de foto's hieronder.) Simpel, goed voor je portemonnee en bovendien leuk om niet enkel je terras, maar ook andere plekken in en rondom je tuin te verlichten. 

(kc)

Label: Tuin

Vind meteen het pand van je dromen

Geen locatie gevonden!
searchZoeken

Meer dan 60.000 panden op Hebbes!

Dit interesseert u misschien ook:
Geef je browser toestemming om je huidige locatie te gebruiken.
Ok
Type pand
Ok
Opties
Ok