Binnenkijken bij ... Josje in Spanje
josje.jpg

Dat je als succesvolle zangeres niet slecht verdient, daar is ex-K3’tje Josje Huisman het levende bewijs van. Onlangs kocht ze een luxeappartement in Spanje. Zon, zee en strand, wat wil een vrouw nog meer?

Droom jij van een stulpje onder de Spaanse zon? Josje Huisman deed dat wel. Het ex-K3’tje kocht onlangs een luxeappartement op het Spaanse Las Colinas Golf & Country resort. Voor een gemiddeld vakantiehuis betaal je er al snel zo’n 300.000 euro. En dat is exclusief vaste en gemeenschappelijke kosten. De prijzen van de villa’s lopen er op tot ruim 1,5 miljoen euro!

Voor dat geld krijg je heel wat in de plaats. Het luxeresort in Alicante ligt op ongeveer tien kilometer van de kust. Het is de ideale plek om even te ontsnappen aan de dagelijkse drukte. Het appartement ligt tussen de heuvels, midden in een groene oase van rust. Het resort kreeg in 2015 en 2016 niet voor niets een award voor Best Villa Resort in Spanje.

Geen paparazzi

Het hele domein is ommuurd en wordt dag en nacht bewaakt. Perfect als je niet continu belaagd wilt worden door fotografen en journalisten. Zo kunnen de bewoners in stilte genieten van hun optrekje.

Hoe het appartement van Josje er vanbinnen uitziet, is een raadsel. Maar de spierwitte gevels en de inrichting van het domein ogen heel modern. Daarnaast heeft elk appartement een privéterras, waar je een prachtig uitzicht hebt op de omringende natuur.

De Spaanse droom

In de zomer kan Josje genieten in het gemeenschappelijke zwembad. Geen overbodige luxe, want de temperaturen stijgen al snel boven de 30 graden. Ook in de winter kun je in Spanje gerust een duik nemen, want de temperaturen zakken er niet onder de 15 graden.

Leuke buren? Dat ook! Naar verluidt hebben ook Kim Clijsters, Rafael Nadal en Amanda Holden er een vakantieverblijf.

(dt/em) - Foto’s: Las Colinas Golf & Country Resort

Bekijk hieronder meer beelden van Josje's vakantiedomein ...

Vind meteen het pand van je dromen

Geen locatie gevonden!
searchZoeken

Meer dan 60.000 panden op Hebbes!

Dit interesseert u misschien ook:
Geef je browser toestemming om je huidige locatie te gebruiken.
Ok
Type pand
Ok
Opties
Ok