Binnenkijken bij Hollywood-acteur Tobey Maguire
tobey-maguire.jpg

De Spiderman-acteur trekt naar West-Hollywood en koopt er een villa van 3,375 miljoen dollar, omgerekend zo’n 2,9 miljoen euro.

De opbouw van het huis zelf is simpel genoeg. Het is opgetrokken in de typische ‘stucco box’ stijl van L.A. en de ingang ligt verstopt in een olijfgaard. De designer van Norwich Drive Residence is niemand minder dan Clive Wilkinson, die ook het hoofdkwartier van Google in Silicon Valley ontwierp. Het huis werd dus zowel speels en modern als klassiek (met een twist).

Adem

Wilkinson koos voor veel schuiframen en daardoor ook voor veel natuurlijk licht. Het huis ademt als het ware. Je kan vanuit de living het hele huis zien en de tuin en het binnenplein met zijn groot (15 meter) zoutwater zwembad. De leef-, eet-, en keukenruimte hebben een open plan en hoge plafonds, die het luchtige gevoel van de villa nog eens versterken. Geen slechte zet in het broeihete Los Angeles.

De hoofdslaapkamer heeft een privé binnenplein, een verborgen projectiesysteem, en een badkamer die ook toegang geeft tot het zwembad. Handig! Altijd handdoeken binnen handbereik.

Druk

Boven vind je flexibele ruimtes die zowel kunnen getransformeerd worden tot slaapkamer, kantoor als studio. Ze kunnen zich dus aanpassen naar Maguire’s levensstijl en drukke agenda. Maar een zicht op de rustgevende omgeving is altijd gegarandeerd.

Een kleine verborgen oase in het drukke West-Hollywood. Perfect voor de relatief teruggetrokken en drukbezette Maguire.

(sjv) - Bron/foto’s: Dwell.com

Bekijk hieronder meer foto's van Tobey's stekje ...

Vind meteen het pand van je dromen

Geen locatie gevonden!
searchZoeken

Meer dan 60.000 panden op Hebbes!

Dit interesseert u misschien ook:
Geef je browser toestemming om je huidige locatie te gebruiken.
Ok
Type pand
Ok
Opties
Ok