Binnenkijken bij bokslegende Floyd Mayweather
floyd-mayweather.jpg

Er hangt heel wal polemiek rond de extravagante bokser. Fan of niet, de man heeft een uitgesproken stijl. En geld. Veel geld. Enig idee wat die combinatie betekent voor zijn woning en interieur?

Beginnen bij het begin. Mayweather legde maar liefst 26 miljoen dollar - omgerekend zo'n 22,1 miljoen euro - in contanten neer om dit huis in L.A. te kopen. Een schijntje voor de excentrieke en best betaalde sportman ter wereld, zeker na zijn overwinning tegen Conor McGregor een tijdje terug. Hij kan rekenen op ongeveer 1 miljard dollar (851,3 miljoen euro!) op zijn bankrekening, dat hij een huis kan kopen met zijn zakgeld, is dan ook niet zo overdonderend. Maar toch, als makelaar waarschijnlijk niet iets dat je elke dag meemaakt.

Met zoveel geld kan Mayweather gemakkelijk op pensioen en waar kan je dat beter doen dan in Beverly Hills? In een villa die staat op zo’n 15.000 m² grond. Ruimte genoeg om van je ‘oude dag’ (Mayweather is 40 jaar) te genieten.

Plaats voor de auto’s?

Hij kan de rest van zijn fortuin onderbrengen in 6 slaapkamers, 10 badkamers, een ruime woonkamer, eetkamer en grote keuken met kookeiland, bibliotheek (ook al leest hij volgens verschillende bronnen niet of niet graag), een familiekamer/tweede woonkamer, een cocktailbar (onmisbaar in L.A. en als entertainment figuur), plek voor een indrukwekkende wijncollectie (een volledige muur!), een volledig uitgeruste fitness, een spa, een garage voor 4 auto’s.

Daar zal hij wat moeten bijbouwen, want de man heeft zelfs een aparte vloot auto’s voor Las Vegas alleen. Zo heeft hij er 8 in zijn villa in Las Vegas, en wie weet hoeveel in L.A. en Miami. Zijn auto’s zijn ook kleur gecoördineerd volgens stad: witte auto’s voor Vegas, zwarte voor Miami… Anders zou het verwarrend worden.

En voorts?

Een bioscoop voor 20 personen, en nog een losse loft waar het personeel kan verblijven. En L.A. zou L.A. niet zijn, moest er geen gigantische tuin met palmbomen en een zwembad bijhoren. (Kijk dat terras!)

Hoewel decadent, oogt het geheel nog wel samenhangend en zelfs stijlvol. Er slingeren in de foto’s zelfs geen hoopjes cash rond waar een hond door aan het rollen is. Al bij al een stuk gesofisticeerder dan we van Floyd ‘Money’ Mayweather gewoon zijn. De man reist rond met zakken geld. Klinken we jaloers? Oké, misschien zijn we het wel een beetje. Eventjes een huis kopen met een zak geld… moet wel een kick zijn. Voor ons gewone mensen toch.

(sjv) - Bron/foto's: Manners.nl / Bleacherreport.com

Bekijk hieronder meer foto's van Mayweather's villa ...

Vind meteen het pand van je dromen

Geen locatie gevonden!
searchZoeken

Meer dan 60.000 panden op Hebbes!

Dit interesseert u misschien ook:
Geef je browser toestemming om je huidige locatie te gebruiken.
Ok
Type pand
Ok
Opties
Ok