Bespaar elektriciteit met een bewegingssensor
hue.jpg

Vergeet je het licht ook weleens te doven in huis? Met de Philips Hue Motion Sensor is dat voltooid verleden tijd.

Je hebt je overslapen en haast je naar je werk. Wanneer je ’s avonds thuiskomt, merk je dat je het licht hebt laten branden. Het overkomt iedereen weleens. De Philips Hue Motion Sensor maakt hiermee komaf.

Door de gevoelige bewegingssensor gaat het licht een halve seconde na de beweging aan. De lampen doven automatisch als er langere tijd geen beweging wordt gedetecteerd.

Personaliseren via app

Een ingebouwde daglichtsensor meet of er voldoende licht is in de kamer. De lampen worden enkel aangestoken als het echt nodig is. Niet alleen energiebesparend, maar ook luxueus.

Op donkere dagen en ’s avonds branden de lampen normaal. Ga je ’s nachts even naar het toilet, zal gedimd licht aangaan. Wil je het toch net iets anders? Met behulp van Philips Hue-app kun je de instellingen makkelijk personaliseren.

Lichtschakelaar overbodig

De werking van de sensor is eenvoudig: het is geheel draadloos, werkt op batterijen, is magnetisch en gemakkelijk richtbaar. Je kunt het overal in huis plaatsen of bevestigen aan de muur of het plafond.

De sensor staat rechtstreeks in verbinding met de Philips Hue-app en is geïntegreerd in het verlichtingssysteem van Philips Hue. De motion sensor kun je dus enkel gebruiken als je de lampen van Philips Hue in huis hebt.

Adviesprijs: 39,95 euro

(dt/em) - Meer info: www.meethue.com

Label: Technieken

Vind meteen het pand van je dromen

Geen locatie gevonden!
searchZoeken

Meer dan 60.000 panden op Hebbes!

Dit interesseert u misschien ook:
Geef je browser toestemming om je huidige locatie te gebruiken.
Ok
Type pand
Ok
Opties
Ok