9 bijzondere manieren om je boeken op te bergen
boek.jpg

Wij Belgen lezen graag: van kookboeken tot managementklassiekers en romans om bij weg te dromen. Maar al die boeken nemen heel wat ruimte in beslag. En daar knelt het schoentje vaak: hoe berg je je boeken op zodat ze je interieur niet verzieken?

Wij zochten het uit met 9 creatieve oplossingen.

1. De rommelstapel

Wil je een creatieve boekentoren maken? En maakt het voor jou niet uit dat die ineenstort wanneer je er een boek uithaalt? Dan is deze rommelstapel jouw oplossing.

2. Het nachtkastje

Ligt je nachtkastje vol boeken? Geef je kastje dan weg en maak van je boeken een slordige stapel naast je bed. Zo toon je aan dat je een echte creatieve boekenworm bent.

3. Tafel en bed

We hebben ze allemaal: boeken die we eigenlijk niet meer willen lezen, maar toch niet weg willen doen. Gebruik ze om een ongewone salontafel of eettafel te maken. Of waarom geen bed?

4. De bloempot

Maak je interieur echt creatief door boeken om te vormen tot bloempot. Neem een stapel boeken, snij de binnenkant eruit en plaats er een bloempot in. Zo lijkt het alsof er een plant uit je boeken groeit. Succes gegarandeerd.

5. De zwevende stapel

Plaats een ultradunne (maar stevige) boekenplank tegen je muur, en stapel je boeken daarop. Nu lijkt het alsof je boekencollectie een eigen leven leidt en tegen je muur zweeft.

6. De boekentrap

Is je trap breed genoeg? Dan kan je aan de zijde van de muur je boeken stapelen op elke trede. Zo kan je onderweg naar de slaapkamer snel nog wat avondlectuur meenemen.

7. Industriële look

Heb je nog van die oude, ijzeren buizen liggen? Gebruik ze dan om je meesterwerken mee tentoon te stellen.

8. De open muur

Dit uniek boekenrek doet de monden van je bezoekers openvallen. Het geeft heel wat extra flair aan je ruimte.

9. De boekenwormplank

Dit uniek design stelt je boeken op een leuke manier tentoon. In alle richtingen.

(sdc) - Bron: Boredpanda.com

Vind meteen het pand van je dromen

Geen locatie gevonden!
searchZoeken

Meer dan 60.000 panden op Hebbes!

Dit interesseert u misschien ook:
Geef je browser toestemming om je huidige locatie te gebruiken.
Ok
Type pand
Ok
Opties
Ok