8 creatieve spatwanden voor in je keuken
spatwand.jpg

Ben je op zoek naar een simpele manier om je keuken om te toveren tot een magische plaats? Denk dan aan je spatwanden. Die zorgen voor onverwachte wendingen in je keuken.

1. Kroonkurken

Ben je een liefhebber van bier- of frisdrank? Verzamel voortaan de kroonkurken van je favoriete merken ... en integreer ze in je spatwand! (Zie foto hierboven.)  Extra leuk zijn de variatiemogelijkheden, aangezien elke kroonkurk wel een eigen ontwerp met eigen kleuren heeft. Zo breng je een knappe dynamiek in je keuken.

2. Muntjes

Oude muntjes – heb je toevallig nog Belgische Franken? – zorgen voor extra betovering in je keuken. (Zie foto hieronder.) Én een rustieke sfeer. Bovendien zijn de muntjes heel gemakkelijk af te wassen, zodat hygiëne op de eerste plaats blijft.

3. Creatief met kurk

Open je regelmatig een flesje wijn met vrienden? En sta je erom bekend een echte liefhebber te zijn van deze opgewaardeerde druivendrank? Hou dan je wijnkurken bij voor je spatwand. (Zie foto hieronder.) Maak het visueel interessant en plaats de kurken afwisselend horizontaal en verticaal. En als iemand erachter vraagt, zeg dan gewoon dat je niet al die flessen zelf hebt opgedronken.

4. Hou het strak met glas

Wil je de moderne, strakke look behouden in je keuken? Ga dan voor glas. (Zie foto hieronder.) Maar dan met een extra dimensie. Laat behangpapier op maat creëren – volgens je eigen ontwerp – en plaats er een glazen wand voor. Gemakkelijk, budgetvriendelijk en met een onnavolgbare wow-factor.

5. Haal de zee binnen

Zeeschelpen zijn ideaal voor in een vakantiewoning of een woning aan de zee. Maar ook wanneer je bekend staat als een echte strandjutter. Bevestig de schelpen met plamuur en werk af met een laagje vernis. (Zie foto hieronder, links.) Zo wordt ook deze spatwand eenvoudig schoon te maken.

6. Ruw en stijlvol

Met rotsige stenen maak je een moderne en rustieke spatwand. (Zie foto hierboven, rechts.) Gebruik donkere stenen voor een extra stijlvol effect.

7. Gewoven koper

Zeg nu zelf, deze spatwand is een eyecatcher. (Zie foto hieronder.) Gemaakt van gewoven koper is dit exemplaar niet alleen knap, maar ook onderhoudsvriendelijk.

8. Knappe geometrie

Vind je patronen knap? Ga dan voor geometrische structuren in je spatwand. (Zie foto hieronder.) Strepen, blokjes, zigzags of cirkels. Alles kan.

(sdc) - Bron: Hgtv.com

Vind meteen het pand van je dromen

Geen locatie gevonden!
searchZoeken

Meer dan 60.000 panden op Hebbes!

Dit interesseert u misschien ook:
Geef je browser toestemming om je huidige locatie te gebruiken.
Ok
Type pand
Ok
Opties
Ok