7 terrasoverkappingen, om heel het jaar van te genieten
overkapping_01.jpg

Een spannend boek of een heerlijk glas wijn op je terras? Zalig! Met een terrasoverkapping creëer je een extra leefruimte waardoor je het hele jaar door kunt genieten van de buitenlucht. Wij geven je alvast enkele ideetjes mee!

1. Klassiek modern

Bij aluminium denk je niet meteen aan pracht en praal. Maar in combinatie met glazen wanden straalt het pure luxe uit. (Zie de foto hierboven.) Perfect voor het hele jaar door, zonder al te veel onderhoud.

2. Elegantie ten top

Hou je van eenvoud? Dan is een screendak ideaal. Het doek wordt aan de gevel van je huis bevestigd en biedt je bescherming tegen wind, regen én zon. Zo kun je zelfs in de tussenseizoenen op je terras vertoeven.

3. Ultramodern

Zit je liever buiten dan binnen? Met een openschuifbaar vouwdak kun je zelfs in de winter tot ’s avonds laat buiten blijven. Sluit je terras volledig af met glazen schuifwanden of houten lamellen voor een moderne toets. Steek die winterbarbecue al maar aan.

4. Stijlvol genieten

Lamellen zijn weer helemaal terug van weggeweest en zijn ideaal om je terras mee te overkappen. Je kunt niet alleen de lichtinval zelf bepalen, maar ze beschermen je ook tegen regen en wind. Bovendien zien deze lamellen er ook heel stijlvol uit.

Voor extra privacy of bescherming tegen zon, regen of wind kan je de zijkanten van een lamellendak uitrusten met zijwanden.

5. Pure luxe

Ook op winterse dagen kan de zon wel eens schijnen. Dan komt een knikarmscherm heel goed van pas. Gewoon op een knopje duwen en het scherm komt tevoorschijn. En het is even snel terug opgeborgen.

6. Exotisch paradijs

Ligt je terras midden in het groen? Met een bamboedak waan je je net op een onbewoond eiland. Perfect als je geen echte zonneklopper bent en liever een dutje doet in de schaduw.

7. Zomerse verfrissing

Niet iedereen heeft de ruimte voor een prachtig terras. Heb je een kleine tuin waar je alleen in de zomer tijd doorbrengt? Dan kies je best voor een vrijstaand dak. Zo kun je op warme zomerdagen genieten van een groot stuk schaduw, en in de winter berg je het makkelijk en snel op.

(dt/em) - Foto’s: BOzARC / Brustor / Corradi / Geers / Bamboo Import Europe / Gehlen / Terrado / Renson

Label: Tuin

Vind meteen het pand van je dromen

Geen locatie gevonden!
searchZoeken

Meer dan 60.000 panden op Hebbes!

Dit interesseert u misschien ook:
Geef je browser toestemming om je huidige locatie te gebruiken.
Ok
Type pand
Ok
Opties
Ok