5 onmisbare items voor ordefreaks
ordefreak.jpg

Ordelijk en georganiseerd zijn, wie wil het niet? Toch kunnen we hier vaak best wel wat hulp bij gebruiken. Volgende items helpen je om je huishouden, je planning en je dagelijkse leven op orde te houden. Waar wacht je nog op?

1. Een labelmaker

Als het om rommel gaat, hebben de meesten de neiging om alles netjes in dozen weg te steken. Maar als je een aantal dozen op zolder of in de kelder hebt staan, wordt het nogal snel onoverzichtelijk. Daarom is een goede labelmaker je geheime wapen tijdens de volgende grote opruimbeurt.

2. Opbergmanden

Plaats in elke kamer een opbergmand zodat je losse items snel kunt weggooien. Op het einde van de week kun je dan door de mand gaan en alles terug op zijn originele plaats leggen. Zo geraak je minder snel spullen kwijt.

3. Notitiebord

Dit is vooral handig voor de warhoofden onder ons. Breng een ordelijke structuur aan door een weekoverzicht uit te schrijven op een notitiebord of krijtmuur. Laat de rest van het gezin ook meeschrijven zodat je ook op de hoogte bent van alle familieactiviteiten.

4. Lade organizer

Om alles er netjes en ordelijk te doen uitzien, kunnen we alles in lades stoppen. Maar ook daar kan het na verloop van tijd een boeltje worden. Lade organizers zorgen ervoor dat het ook in je lades netjes en opgeruimd blijft.

5. Smartphone

Niet zo voor de hand liggend, maar je smartphone is ideaal om dingen mee te organiseren. Maak lijstjes in je notities, trek foto’s van de inhoud van bepaalde dozen, maak een planning op, enzovoort.

(kc)

Vind meteen het pand van je dromen

Geen locatie gevonden!
searchZoeken

Meer dan 60.000 panden op Hebbes!

Dit interesseert u misschien ook:
Geef je browser toestemming om je huidige locatie te gebruiken.
Ok
Type pand
Ok
Opties
Ok