5 kartonnen tempels voor je kat
karton.jpg

Ruilt je pluisbol zijn luxe speel- en slaapparadijs ook liever in voor een simpele kartonnen doos? Goed nieuws. De mensen van het Nederlandse Poopy Cat bedachten kartonnen modules waarmee je in een mum van tijd je viervoeter dolgelukkig maakt.

1. Exclusief

De Eiffeltoren is een van de meest bekende monumenten in Europa en lokte al miljoenen bezoekers. Huisdieren zijn helaas niet toegelaten maar kunnen dankzij Poopy Cat wel genieten van een eigen exemplaar.

2. Pure liefde

Bewijs je liefde aan je kater of kattin met deze kartonnen Taj Mahal. De échte versie liet een keizer jaren geleden maken voor zijn derde vrouw. Zo zie je maar dat liefde de perfecte inspiratie is voor mooie creaties.

3. Presidentiële katten

Heeft je kat politieke ambities? Dan is het Witte Huis perfect. Dit is gemaakt van uiterst sterk karton, dus zelfs de wildste viervoeters krijgen de residentie niet stuk. Wist je trouwens dat 11 Amerikaanse presidenten katten hadden?

4. Helemaal zen

Is je poes eerder lui? Kies dan voor de kartonnen Pagoda, waar rust en vrede centraal staan. Geen betere plek om te filosoferen. Uit onderzoek blijkt trouwens dat karton stress vermindert.

5. Voor ieder wat wils

Doet je kat niets liever dan spelen? Bouw dan een uniek speelparadijs. Met deze verschillende elementen kun je heel makkelijk én snel een huis bouwen. Hou het simpel of breid het uit met accessoires. Dolle pret overdag en zoete dromen ’s nachts.

(dt/em) - Bron/foto’s: Poopy Cat

Vind meteen het pand van je dromen

Geen locatie gevonden!
searchZoeken

Meer dan 60.000 panden op Hebbes!

Dit interesseert u misschien ook:
Geef je browser toestemming om je huidige locatie te gebruiken.
Ok
Type pand
Ok
Opties
Ok