5 interieurideeën om de herfst in huis te halen
herfst_01.jpg

De zomer is spijtig genoeg voorbij en het wordt gevoelig kouder. Dat wil zeggen dat we minder tijd doorbrengen op ons terras, en meer tijd binnen vertoeven. Wij vertellen je hoe je het volgende seizoen omarmt en het toch gezellig maakt in huis tijdens de herfst.

1. Dekentjes

Tijdens de herfst worden de dekentjes weer bovengehaald om gezellig onder te kruipen tijdens een frisse avond. Je kunt gaan voor een fleece dekentje, maar als je van een echte authentieke look houdt, kun je ook je eigen dekentje breien. (Zie de foto hierboven.)

2. Kaarsen

Kaarsen zijn tijdens elk seizoen gezellig, maar wanneer het plots vroeger donker wordt, zijn kaarsen een ideale oplossing om wat licht in huis te brengen. Om echt een herfstsfeertje in huis te brengen kun je kiezen voor geurkaarsen met geuren zoals cinnamon of rustic wood. (Zie de foto hieronder, links.)

3. Herfstkrans

We hangen vaak kransen omhoog tijdens de kerstperiode, maar ook de herfst leent zich perfect tot het maken van mooie kransen. Maak een mooie wandeling door het park of bos en verzamel dennenappels, kastanjes, eikels, enzovoort, en creëer een unieke herfstkrans. (Zie de foto hierboven, rechts.)

4. Pompoenen

Niets zorgt meer voor een herfstgevoel als pompoenen. Je kunt ze gewoon in huis plaatsen, uitsnijden en er kaarsen in zetten, ze schilderen, enzovoort. (Zie de foto hieronder, links.) Dus koop je een paar mooie pompoenen en maak ondertussen met de restjes ook een lekkere pompoensoep. Herfstgevoel verzekerd!

5. Bloemen

Iedereen denkt dat de lente en de zomer de ideale seizoenen zijn voor bloemen, maar tijdens de herfst zijn er ook enkele pareltjes die in bloei staan. Haal regelmatig een mooi boeket met herfstbloemen in huis om je woning op te vrolijken. (Zie de foto hierboven, rechts.)

(kc)

Vind meteen het pand van je dromen

Geen locatie gevonden!
searchZoeken

Meer dan 60.000 panden op Hebbes!

Dit interesseert u misschien ook:
Geef je browser toestemming om je huidige locatie te gebruiken.
Ok
Type pand
Ok
Opties
Ok