5 hippe oppottafels voor je terras
oppot.jpg

De tijd dat we op ons knieën in de tuin gingen zitten om plantjes te planten is al lang voorbij. Tegenwoordig bestaan er hippe oppottafels om al je plant- en zaaiwerk te doen. Een bureau voor je tuin zeg maar. Wij tonen je enkele leuke oppottafels die op elk terras of in ieders tuin passen.

1. Grijs

Heb je graag een kleur die perfect past bij je betonnen terrastegels of een lichtgrijze tuinset? Kies dan voor deze grijze oppottafel met landelijke uitstraling en uitneembare zinken bak voor beide het comfort en de look. (Zie foto hierboven en onder, links.)

2. Industrieel

Deze oppottafel uit staal geeft meteen een industriële look aan elke tuin en/of elk terras. (Zie foto hierboven, rechts.) Ideaal in combinatie met enkele stoere gereedschappen om mee te planten of enkele ruwe bloempotten uit aluminium of staal.

3. Hardhout

Voor wie het liever wat luxueuzer heeft, is deze oppottafel uit hardhout met zinken bak de oplossing! (Zie foto hieronder, links.) Verpotten en planten was nog nooit zo makkelijk en dankzij de uitneembare bak kun je zo extra stoffen zoals potgrond of water meenemen naar je tafel.

4. Scandinavisch

Deze oppottafel van Deens design is een droom voor de fans van Scandinavisch interieur. (Zie foto hierboven, rechts.) De tafel is gemaakt van teakhout en de werkbladen zijn van verzinkt staal. Ideaal om in stijl te planten en te verpotten.

5. Multifunctioneel

Als je oppottafel best nog wat extra functionaliteiten mag hebben, is dit exemplaar iets voor jou. (Zie foto hieronder.) Je kunt er ook tal van dingen in opbergen of ze eventueel zelfs als bar of bijzettafel gebruiken wanneer het nodig is.

(kc)

Label: Tuin

Vind meteen het pand van je dromen

Geen locatie gevonden!
searchZoeken

Meer dan 60.000 panden op Hebbes!

Dit interesseert u misschien ook:
Geef je browser toestemming om je huidige locatie te gebruiken.
Ok
Type pand
Ok
Opties
Ok