5 dingen die je nog niet wist over vinyl vloeren
vinyl.jpg

Vinyl vloer had in het verleden niet altijd een even goede reputatie, maar nu wint de kunststof vloer weer aan populariteit. Vooral omwille van zijn budgetvriendelijkheid. Ben jij nog geen fan van vinyl vloeren? Dan kunnen volgende feiten je misschien verrassen.

1. Veelzijdig

Vinyl is de meest veelzijdige vloerbekleding die er bestaat. Je vindt het in verschillende kleuren, prints en zelfs in verschillende texturen. Je kunt vinyl kopen met het uitzicht van eender welke andere vloerbekleding, denk maar aan tegel- of houtmotief. Dus wanneer je echt een originele vloerbekleding zoekt, heb je de meeste keuze met vinyl.

2. Geluidsisolatie

Vinyl vloeren hebben een geluiddempend vermogen. Ideaal dus wanneer je in een appartement woont en de onderburen niet wil storen of in een woning met kinderen.

3. Kleine ruimtes

Vinyl is perfect voor ruimtes kleiner dan 40 m². Je hoeft de volledige oppervlakte namelijk niet vast te plakken tegen de vloer. De randen vastplakken met dubbelzijdige tape is voldoende.

4. Onderhoud

Een vinyl vloer is zeer gemakkelijk te onderhouden. Je hoeft geen speciale schoonmaakmiddelen te voorzien. Een goede allesreiniger en een dweil volstaan. Om je vinyl vloer in goede staat te houden, kan je eventueel maandelijks of jaarlijks de vloer eens boenen. Maar dit is zeker geen must.

5. Antislip

Elke vinyl vloer kan worden voorzien van een antislip-laag. Een belangrijk aandachtspunt voor een ruimte waar vaak kinderen spelen en regelmatig rondhollen.

(kc)

Label: Afwerking

Vind meteen het pand van je dromen

Geen locatie gevonden!
searchZoeken

Meer dan 60.000 panden op Hebbes!

Dit interesseert u misschien ook:
Geef je browser toestemming om je huidige locatie te gebruiken.
Ok
Type pand
Ok
Opties
Ok