4 creatieve manieren om je bed te verstoppen
bedverstopt.jpg

Niet iedereen heeft een grote slaapkamer in zijn woning. Maar daar hoef je je slaap niet voor te laten. Wij tonen je enkele woningen waarin zeer creatief werd omgesprongen met de plaatsing van het bed. Watch and learn!

1. Tegen het plafond

Wie denkt dat een Murphy bed iets van de jaren '70 is, denkt best nog eens na. Het Murphy bed is namelijk terug van nooit weggeweest! Het is een handige manier om je bed weg te plooien, tegen de muur, in een kast of zelfs tegen het plafond. (Zie de foto hierboven.) Handig en bovendien ideaal voor de sloddervossen onder ons, want je bent verplicht om je bed netjes op te maken vooraleer je het dichtvouwt.

2. Weg achter het gordijn

Woon je in een studio zonder aparte slaapkamer? Dan wil je je bed liefst verstoppen als je bezoek krijgt. Niets is zo gemakkelijk als een gordijn met lengte van plafond tot de grond omhoog te hangen. (Zie de foto hieronder, links.) Zo kun je toch een light slaapkamer creëren indien nodig.

3. In de hoogte

Heb je een kleine woning, maar hoge plafonds? Dan is in de hoogte slapen de ideale oplossing! (Zie de foto hierboven, rechts.) Creëer een platform waarop je rechtstreeks een matras kunt leggen en zorg van een trap of ladder zodat je veilig naar boven of beneden geraakt. Lekker knus en bovendien heb je geen inkijk van wie beneden rondloopt.

4. Lekker knus

Een slaapkamer hoeft ook niet persé heel groot te zijn. Het enige wat er in moet passen is een bed. Daarom kun je eenvoudig een kleine extra kamer optrekken in bijvoorbeeld gyproc. (Zie de foto hieronder, links.) Zo heb je de privacy van een slaapkamer, zonder al te veel ruimte te verliezen. Bovendien lig je lekker knus en warm.

(kc) - Foto’s: Joe Pugliese / Christopher Testani / Raimund Koch / Andrew Snow

Vind meteen het pand van je dromen

Geen locatie gevonden!
searchZoeken

Meer dan 60.000 panden op Hebbes!

Dit interesseert u misschien ook:
Geef je browser toestemming om je huidige locatie te gebruiken.
Ok
Type pand
Ok
Opties
Ok